Paardenmutaties


Sinds de laatste update uit huize de Bruijns aka Stal Stafke zijn er wel weer wat wijzigingen op het gebied van de paardjes.

Sharif heeft samen met Evi veel indrukwekkende prestaties neergezet. Van hatricks op het gebied van wedstrijden winnen, tot Brabants Kampioen. Ev heeft bijzonder mooie tijden meegemaakt. Inmiddels is Maylinde (schimmel) bij ons komen wonen. Een beauty, jong mét karakter, echt iets voor ons op dit moment.

Tante Sientje is na jaren trouwe, en soms wat ondeugende dienstjaren vertrokken. Ze was inmiddels 18 jaar en de meiden besloten dat het tijd werd voor een Corona project. Sientje is dus met een lach en een traan vertrokken naar regio Utrecht waar ze ‘letterlijk’ is ingeruild voor Shadow. Een 2 (officieel 3) jarige pony met dravers / Fries bloed. We zijn erg benieuwd of het plan die de eerste lessen op het gebied van dressuren en springen goed gaat volbrengen.
Ja, en als klap op de vuurpijl J’Adelle is na lang twijfelen toch niet meer bij ons. Iza heeft het al een aantal maanden erg druk / weinig tijd voor een paard dat veel meer aandacht verdient. Ze is dus inmiddels niet meer onderdeel van de Stal Stafke beestenboel….